Schrijf je in
voor de knieartrose informatiemiddag
in Leiden

Zaterdag
23 september, 2023
12:30 - 17:00

Namens de afdeling orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis nodigen wij je van harte uit voor onze knieartrose informatiemiddag in Leiden. We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in het bijwonen van ons speciale evenement over knieartrose. Dit evenement is bedoeld om mensen te helpen begrijpen en omgaan met de uitdagingen van knieartrose, en om de nieuwste informatie en behandelingsmogelijkheden te delen.

Orthopedisch chirurgen Joris Jansen en Hugo Brouwers zullen een presentatie geven. Onderwerpen die aan bod komen zijn; kunstknie, osteotomie of halve knie prothese, en wat is er zonder operatie mogelijk?

Professor Ingrid Meulenbelt (LUMC) zal meer vertellen over de inzichten uit artrose onderzoek, en over de nieuwste kraakbeen studies en mogelijke behandelingen in de nabije toekomst.

Fysiotherapeut Maarten de Fockert (Fysiotherapie Ommedijk) zal het belang van op een gezonde manier blijven bewegen gaan toelichten in beeld en praktijk. Samen met leefstijl interventie expert Mariska Aanhane-Melissen belooft dit een interactieve sessie te gaan worden.

Ook is Orthopedie Leiden aanwezig om je te laten ervaren wat een Unloader kniebrace voor effect heeft. Je krijgt zelfs tijdens dit evenement de gelegenheid om deze kniebrace vrijblijven uit te proberen.

AANMELDEN

ECC Leiden

Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden

Meld je aan

Meld je hier aan voor onze informatiemiddag over knieartrose op 23 september 2023 in Leiden.

Na aanmelding ga je akkoord emails van Össur te ontvangen betreft deze informatiemiddag.

*We value your privacy. CLICK HERE to review our Privacy Policy.

Disclaimer: Op zaterdag 23 september, zal er van 12:30 tot 17:00 uur in omgeving Leiden, een informatiemiddag worden verzorgd voor mensen/ patiënten met knieklachten en/of gediagnosticeerde knieartrose. Deze informatieavond is een initiatief van medisch specialist/ Orthopedisch Chirurg Dr. Joris Janssen (zorgverlener), van het Alrijne Ziekenhuis in Alphen a/d Rijn, in samenwerking met Össur Benelux, fabrikant-leverancier (Industrie) van de Unloader One X knieorthese.